همکاری جمهوری آذربایجان با موساد
عامل موساد و سازمان دهنده ترور دانشمندان هسته‌ای ایران، پناهنده جمهوری آذربایجان است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آران، عامل سرویس جاسوسی اسرائیل(موساد)که در سازماندهی ترور شهید مصطفی احمدی روشن و شهید علیمحمدی از دانشمندان هسته‌ای ایران نقش داشت، شخصی یهودی معروف به "جاویدان" پناهنده جمهوری آذربایجان می‌باشد.

طبق اطلاعات موثق، وزارت امنیت ملی جمهوری آذربایجان در تهیه و تدارک امکانات فنی و مواد منفجره برای این عامل موساد نقش بسزایی داشته است.

همچنین ناظران آگاه با اشاره به اعترافات مجید جمالی فش عامل موساد که علیمحمدی دانشمند هسته‌ای ایران را ترور کرد، مبنی برتردد مکرر از باکو به تل آویو، معتقدند ادعای اخیر باکو مبنی بر دستگیری دو نفر از سوی وزارت امنیت ملی این کشور که از سوی ایران قصد ترور در جمهوری آذربایجان را داشته‌اند نوعی فرار به جلو در جهت انحراف افکار عمومی از همکاری احتمالی وزارت امنیت ملی جمهوری آذربایجان با موساد در ترور دانشمندان هسته‌ای ایران می‌باشد.

ادعای جدید جمهوری آذربایجان علیه ایران پس از آن صورت گرفت که طی ماه‌های اخیر، رسانه‌ها با افشای ابعاد گسترده‌ای از فعالیت گروهک تروریستی منافقین، پ ک ک و پژاک و اعلام آمادگی باکو برای انتقال تعدادی از منافقین از پایگاه اشرف به جمهوری آذربایجان، اعلام کردند: جمهوری آذربایجان به لانه تروریسم تبدیل شده است.

این ادعا در حقیقت نسخه آذری سناریوی سیا در باصطلاح تلاش ایران برای ترور سفیر عربستان در واشنگتن می‌باشد که با واکنش اندیشمندان و روشنفکران جمهوری آذربایجان مواجه شد و آنها این موضوع را خوشخدمتی جمهوری آذربایجان به غرب و رژیم صهیونیستی همزمان با تشدید فشارهای غرب به ایران خواندند.


سیاستهای ضد اسلامی دیگر دولت جمهوری آذربایجان:

ناگفته نماند که دستگیری عزاداران حسینی، پخش فیلم‌های مستهجن در ایام محرم از شبکه‌های تلویزیون دولتی باکو، افتتاح کارخانه مشروب‌سازی در روز عاشورا توسط الهام علی اف، تصویب قوانین و صدور بخش نامه‌های ضد اسلامی مانند محرومیت دانش آموزان و دانشجویان محجبه از تحصیل، ممنوعیت آموزش قرآن و علوم اسلامی در مدارس دولتی، تعطیلی حوزه‌های علمیه تأسیس شده پس از فروپاشی شوروی، ممنوعیت پخش اذان از مساجد و دستگیری و شکنجه فعالان اسلامی، از جمله کارهای دولت ضد اسلامی حاکم بر جمهوری آذربایجان در ماه‌های اخیر است.

تخریب گسترده مساجد جمهوری آذربایجان یا تعطیلی و تغییر کاربری آنها توسط دولت ضد اسلامی باکو، اقدام فاجعه باری است که دولت باکو آن را ادامه می‌دهد. این اقدام ننگین خانواده علی اف با حساسیت و واکنش مردم مسلمان جمهوری آذربایجان و مراجع تقلید شیعه در ایران روبه‌رو شد. مردم تحت ستم و مظلوم که از ظلم وجود خاندان حاکم (خاندان علی اف‌ها) به تنگ آمده‌اند، هنگام اقدام مأموران دولتی برای تخریب مسجد بزرگ فاطمه زهرا ـ سلام الله علیها‌ ـ گرد مسجد حلقه زده و حاضر شدند با فدا کردن جان خود، از تخریب مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) جلوگیری کنند. دولت باکو ده‌ها تن از اهالی را دستگیر کرد و سرانجام اعلام نمود که این مسجد غیر قانونی ساخته شده و تخریب خواهد شد.

در این باره باید گفت، تخریب مساجد، کار ننگینی است، حتی حکومت کمونیستی شوروی نیز تا آنجا که می‌شد از انجام آن خودداری و به جای آن، بیشتر مساجد را تعطیل یا آنها را به انبار کالا و... تبدیل می‌کرد. 

اما دولت باکو، تخریب مساجد را آشکارا از دوره حاکمیت حیدر علی اف ـ که از مأموران کهنه‌کار سازمان جاسوسی شوروی بود ـ آغاز کرد. حیدر علی اف که تجارب بسیاری از مبارزه با اسلام و مسلمانان در دوره شوروی به دست آورده بود، در هماهنگی با آمریکا و رژیم صهیونیستی، اقدامات گسترده ای برای مقابله با رشد اسلام و بیداری اسلامی در میان شیعیان سرزمین‌های قفقازی ایران انجام داد. 

او ممنوعیت آموزش قرآن و تعلیمات اسلامی و تعطیلی حوزه‌ علمیه‌ای را که پس از فروپاشی شوروی به دست فعالان دینی بازگشایی شده بود، صادر کرد. حیدر علی اف به صراحت اعلام کرد: آنچه برای ما مهم است، رقص و موسیقی و تاریخ و آداب و رسوم قومی است، نه اسلام».

بنا بر این گزارش، برای نخستین بار پس از فروپاشی شوروی، به دستور حیدر علی اف، مسجد «کهنه گونشلی» به سال 1381 در منطقه خطایی باکو تخریب شد و پس از آن مساجد متعددی آماج حملات قرار گرفتند. 

مسجد جامع (جمعه) باکو که یکی از کهن ترین مساجد جهان اسلام و جلوه درخشانی از معماری اسلامی ایران است، پس از فروپاشی شوروی، توسط اهالی مؤمن باکو، بازگشایی و به یکی از مساجد فعال این شهر تبدیل شد و مردم و به ویژه جوانان به این مسجد روی آورده و کلاس‌های آموزش قرآن کریم را دایر کردند. 

این گزارش یادآور می‌شود، به دستور حیدرعلی اف، نخست مسجد را به بهانه بازسازی تعطیل و امام جماعت آن را دستگیر و زندانی کردند و پس از مدتی، دولت باکو در پاسخ به مراجعات پی در پی مردم برای بازگشایی مسجد جامع، اعلام کرد که مسجد جامع به «موزه» تبدیل شده است!

مسجد «زاویه» در شهر نخجوان، یکی از مساجد قدیمی این منطقه است که به سالن آرایش و آموزش رقص تبدیل شده است.