
احزاب و گروه های سیاسی همیشه برای پیشبرد اهداف خود رهبر یا لیدری انتخاب می کنند تا گروه یا حزب مربوطه را در راستای اهدافشان هدایت کند. جبهه پایداری از بدو تشکیل تا به الان منتسب به علامه مصباح یزدی بوده و همواره حمایت
ایشان را به همراه داشته است و بنابر عرف مرسوم از او به عنوان رهبر این جبهه یاد می شود.
مدتی پیش در جریان انتخابات مجلس شورای اسلامی گروهی به آیتالله مصباح یزدی مراجعه کردند و گفتند شما
که رهبر جبهه پایداری هستید اعلام کنید که فهرست جداگانه در تهران داده نشود، علامه مصباح گفته بود که من رهبر جبهه پایداری نیستم و برخی سایتهای خبری و روزنامهها در آن زمان نوشتند که بین جبهه پایداری و علامه مصباح جدایی افتاده استحال این سوال در ذهن شکل می گیرد چرا علامه مصباح، رهبری جبهه پایداری که منتسب به ایشان است را قبول ندارد.کامران باقری لنکرانی عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در پاسخ به این سوال می گوید: من آن موقع سخنگوی جبهه پایداری بودم و به محضر آیتالله مصباح رسیدم و گفتم که سوءاستفادههایی شده است و ایشان گفت من میخواهم تاکید کنم که "ما در کشورمان تنها یک رهبر داریم و آن هم آیتالله العظمی خامنهای هستند".
در نگاه دینی اصل بر این است که هیچ کس تسلطی بر دیگری ندارد مگر اینکه به ولایت الهی متصل باشد و ولایت فقیه هم به تعبیر امام راحل استمرار ولایت انبیاست. رأی مردم هم در نظام اسلامی تصنعی نبوده و کارآمدی از رأی مردم بر میخیزد و این معنای مردمسالاری دینی است.