اصحاب نیوز

اصحاب نیوز

سیاسی٬ فرهنگی٬ مذهبی
اصحاب نیوز

اصحاب نیوز

سیاسی٬ فرهنگی٬ مذهبی

الهام: "امام(ره) هم به موسوی باج نداد"

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: زمانی که آقای موسوی استعفای خود را مطرح کرد و مطالبات خود را گفت، امام شدیدا وی را توبیخ کرد و به آقای موسوی باج نداد.

غلامحسین الهام ظهر امروز در اردوی تشکیلاتی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد که در مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار شد با بیان اینکه حضرت علی(ع) در طول پنج سال حکومت خود با فتنه‌های مختلفی مواجه شدند، اظهار داشت: این امام همام می‌فرمایند که "فتنه‌ها زمانی که روی می‌آورند باطل را به صورت حق می‌آرایند و ایجاد شبهه می‌کنند و زمانی که می‌خشکاندشان، حقیقت آن گونه که هست نمایان می‌شود؛ فتنه‌ها زمانی که می‌آیند ناشناس بوده و زمانی که می‌روند شناخته خواهند شد ".
وی با اشاره به درخواست رهبر معظم انقلاب مبنی بر ارتقای بصیرت در جامعه تصریح کرد: بصیرتی که رهبر معظم انقلاب مطالبه می‌کنند به خاطر این است که در آن شرایط غبارآلود فتنه، مسیر گم نشود.
وی با بیان اینکه شناختن حق کمک می‌کند که انسان سردرگم نشود، بیان داشت: در کنترل شرایط فتنه، ساکت کردن فتنه به صورت ظاهری مهم نیست و مهم این است که افکار عمومی جامعه و کسانی که با فتنه مواجه هستند یک باور حق محور داشته باشند، اگر حق از باطل تفکیک شد فتنه تمام خواهد شد و اگر پایداری بر حق وجود نداشته باشد نمی‌توانیم بگوییم که فتنه تمام شده است.
عضو حقوقدان شورای نگهبان ادامه داد: ما باید این معیار را داشته باشیم که حق چیست، ملاک تشخیص حق کدام است و در زمانی که حق و باطل با هم آیخته شده باشند، چگونه می‌توانیم حق را از باطل تشخیص دهیم.
وی گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران فرصتی ایجاد کرده است که قدرت در لایه‌های مختلف جامعه در گردش باشد، البته قانون اساسی چارچوب مدیریتی کشور را مشخص کرده است و نظام ما امروز یک نظام ولایی است و ما 30 سال این گردش قدرت را تجربه کرده‌ایم، در طول رهبری امام خمینی و بعد از رحلت ایشان ما تجربه‌های بسیاری در قوه مجریه تجربه کردیم و این دیدگاه‌ها در تامین عدالت اجتماعی تاثیراتی داشت.
وی با بیان اینکه در زمان انتخابات چالش دیدگاهی طبیعی است، یادآور شد: ما از ابتدای انقلاب با دیدگاهی مواجه بودیم که همیشه غالب بوده است و آن دیدگاه این بوده است که راه پیشرفت کشور در حفظ انقلاب است و حفظ انقلاب محافظت از راه و خط امام خمینی(ره) است.
الهام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط انتخابات اخیر و با بیان اینکه میرحسین موسوی دبیر سیاسی حزب جمهوری اسلامی از طیف‌های خط امامی بود، گفت: در یک دوره‌ای موسوی دولت را در اختیار داشت و آن زمان دولت در اختیار نخست وزیر بود.
وی گفت: البته در هر دو دوره هم میرحسین موسوی به رهبری تحمیل شده بودند، در دوره اول رهبر معظم انقلاب آقای ولایتی را معرفی کرده بودند که وی رأی نیاورد و آقای موسوی گزینه دوم بود و آقای موسوی کابینه را تشکیل داد و البته بعد از شرایط هفتم تیر، قضیه بنی‌صدر زاویه چپ و راست شکل گرفت و عمده وزرا به طیف چپ گرایش داشتند و یک کابینه رادیکالی، مدعی عدالت اجتماعی و تندرو در ارتباط با جریانات خارجی بود و دوره نخست ریاست جمهوری با این طریق گذشت.
عضو حقوقدان شورای نگهبان اضافه کرد: دوره دوم ریاست جمهوری تفاوت نگرش‌ها در قوه مجریه بارزتر شد به طوری که رهبر معظم انقلاب برای حضور در دور دوم ریاست جمهوری شرایطی را گذاشتند که در انتخاب نخست وزیر تحمیلی بر ایشان صورت نگیرد.
وی اضافه کرد: وقتی کار تمام شد و رئیس جمهور انتخاب شد شرایط برای ایشان سخت شد و برخی فشارها و سفارش‌ها صورت می‌گرفت که تغییر نخست وزیر در این شرایط به نفع کشور نیست و با جوابی که امام دادند و اعلام کردند که تغییر نخست وزیر در شرایط کنونی کشور صلاح نیست کار خاتمه یافت.
وی بیان داشت: البته در یک شرایط سخت در کشور که ما مشکل مرزی داشتیم آقای موسوی بدون اطلاع همه استعفا می‌دهد و مطالباتی را مطرح می‌کند که یکی از مطالبات وی این بود که نمی‌خواست در تعیین دولت رئیس جمهور نقشی داشته باشد که امام خمینی(ره) شدیدا وی را توبیخ کردند و گفتند که مردم از این تهدیدات زیاد دیده‌اند که این نشان می‌دهد امام به هیچ وجه به آقای موسوی باج نداده است.  
 

*اصحاب ۱۴*

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد